Fosi.al - Forumi i Sipërmarrjes

Kodi i Njoftimit: #3246      Data e Njoftimit: 17.11.2021

FoSi   (#NTY147)

Like our Facebook Page

Fosi (www.fosi.al) është një forum shqiptar biznesi që nxit diskutimin rreth çështjeve të lidhura me biznesin dhe sipërmarrjen.

Forumi përbën një hapësirë ku mund të merrni informacion në lidhje me biznesin, të jepni dhe të kërkoni këshilla për çështje që ju shqetësojnë, të ndani përvojën tuaj dhe të diskutoni me njerëz të të gjitha fushave të biznesit. Temat e diskutuara përfshijnë çdo gjë, që nga hapat e parë të nisjes së një biznesi, manaxhimi, rritja dhe idetë për ta zhvilluar, si dhe hapat për ta mbyllur një biznes.

Vizitoni duke klikuar në https://fosi.al dhe merrni pjesë në një temë që ju intereson, ose hapni ju vetë një temë të re.
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar