Njoftime.NET

Forever Royal Jelly , qumeshti i bletes

Kodi i Njoftimit: #2613      Data e Njoftimit: 03.12.2018

Farmaci Dega   (#CCJ837)

  0682079567

  0684744139

  farmacidega@hotmail.com

Like our Facebook Page
Forever Living Products.
Forever Royal Jelly ose qumeshti i bletes krahas enzimave permban proteina , lende minerale , vitaminat A , C , D , E dhe B-komplekse , si dhe 8 aminoacidet me te domosdoshme . Permbajtja e qumeshtit te bletes ndihmon ne ruajtjen e qelizave nga radikalet e lira . Ndihmon gjithashtu ne luften kunder anemise , stresit dhe alergjise .
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar