Njoftime.NET

Ford Focus fund 2007

Kodi i Njoftimit: #465      Data e Njoftimit: 16.08.2017

  0686179334

Like our Facebook Page
Shitet Ford Focus prodhim i vitit 2007. Makina është me dokumenta të paguara deri në Mars. Eshtë në gjendje prefekte dhe e gatshme për çdo lloj prove.
Çmimi : 3.700 Euro
Për më shumë informacion ju lutem më kontaktoni në 0686179334
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar