Entertainment Team. 1200 $ + bonuse

Kodi i Njoftimit: #4750      Data e Njoftimit: 28.01.2023

TSTS GROUP shpk   (#CTZ266)

  d.docaj@tstsgroup.com

Like our Facebook Page

TSTS Group eshte nje kompani lider ne sektorin detare, me nje eksperience 10 vjecare ne fushen e trajnimit dhe rekrutimit te stafit detare, e cila ju mundeson punesim me eficenca shumefishe.

Behu pjese e Entertainment Team ne MSC krocere

Pergjegjesite kryesore
• Mirëpret mysafirët dhe i asiston ata gjatë gjithë kohës gjatë lundrimit;
• Promovon aktivitete argëtuese;
• Organizon dhe prezanton një program argëtues ndërkombëtar të larmishëm gjatë ditës dhe mbrëmjes (sport, fitnes, lojëra, kuize, shfaqje, gala, etj.);
• Inskenon dhe realizon shfaqje/akte argëtuese;
• Ndërvepron dhe shoqërohet në mënyrë aktive me të gjithë mysafirët;
• Kujdeset për mjetet dhe pajisjet argëtuese;

Kriteret qe duhet te permbushen nga kandidatet si pjese e stafit te argetimit jane :

- Mosha 18 - 45 vjec.
- Të flasë rrjedhshëm anglisht si dhe të paktën 2 nga gjuhët e mëposhtme: gjermanisht, italisht, frëngjisht, spanjisht, portugalisht, japonisht, rusisht, kinezisht.
- Të paktën 1 vit përvojë si pjese e stafit te argetimit (ne hotele, kampe, linja lundrimi, etj )
- Personi duhet te jete i gatshem te udhetoje
- Aftësi për të organizuar dhe drejtuar aktivitete komplekse
- Aftësi të shkëlqyera komunikuese;
- Entuziast/e dhe krijues;

Paga hyrese duke nisur nga 1200 $ ne muaj+ bonuse.
Kontrate pune 6-8 muaj, me te drejte rinovimi.

Kosto e jeteses si ushqimi, akomodimi, sigurimet shendetesore jane te mbuluara nga kompania.


Kandidatet e interesuar te dergojne CV e tyre ne crew@tstsgroup.com ose telefononi ne nr. 0672030670 / 0672030610.
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar