Ekonomist per Biznesin e Vogel / Sherbime Financiare per Biznesin e Vogel / Ekonomist Tirane

Kodi i Njoftimit: #4730      Data e Njoftimit: 13.08.2022

Ekonomist per Biznesin e Vogel   (#NNV814)

  Sherbime2022@gmail.com

Like our Facebook Page

Qyteti: Tiranë

Çmimi: 2000 Lekë


Sherbime Financiare per Biznesin e Vogel me dhe pa Tvsh
Tani qe me Fiskalizimin dhe Legjislacionin Tatimor ne ndryshim te vazhdueshme jemi ketu per te siguruar ecurin e sigurt per Biznesin Tuaj.
Ofrojme Sherbime Financiare per Bizneset e Vogla Me dhe Pa TVSH per te ndjekur zhvillimin e aktivitetit tuaj ne cdo hap te veprimtarise se tij ne perputhje me Lgjislacionin Tatimor Shqipetar.

●  Hapje Nipti / Mbyllje te Niptit
●  Pergatitjen e librave te shitjes dhe blerjes si dhe deklarimin e tyre prane tatimeve.
●  TVSH
●  Listepagesa/Sigurime Shoqerore dhe Shendetsore
●  Tatim Burim
● Prerjen e faturave te fiskalizuara
● Taksat Vendore
● Cdo lloj aplikimi ne QKB dhe Tatime
● Plan Biznesi
● Plan Investimi
● Konsulence e vazhdueshme financiare
● Sherbime te tjera ne lidhje me biznesin si psh.( Kontratat e punes,vertetime pagash,aplikime per kredi biznesi,suporte ne programe financiare si Financ5,Alpha Web ,Devpos,Faturo.al etj

Pagesa e arsyeshme dhe e diskutueshme..Mirpresim bashkepunimet tuaja.Kontakt ose ne WhatsApp
 
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar