Njoftime.NET

Dyqan në shitje nga pronari

Kodi i Njoftimit: #51      Data e Njoftimit: 13.04.2019

Genegen Shpk   (#CUK834)

  +355692084599

Like our Facebook Page
Është një dyqan për shitje në zonën e Astirit në Unazë te Re. Sipërfaqja e dyqanit është 104 m2 bruto dhe 96 m2 neto. Tavani është 4,5 m i lartë.

Pozicioni i dyqanit është shumë i mirë. Dyqani ka dy hyrje nga të dyja anët e ndërtesës. Njëra nga hyrjet është në hyrje të godinës ku janë rreth 75 apartamente banimi. Hyrja tjetër është anën tjetër në të cilën mund të parkohen makinat dhe mund të bëhet ngarkim shkarkim.

Dyqani është në shitje nga pronari, kështu që nuk ka komision agjensie.

Të dyja, si çmimi dhe plani i pagesës janë të negociueshëm.

Për më shumë informacion kontaktoni tani 0692084599.
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar