Njoftime.NET

Dyqan në shitje

Kodi i Njoftimit: #60      Data e Njoftimit: 29.08.2017

Genegen Shpk   (#CUK834)

  +355692057784

Like our Facebook Page
Dyqan 76 m2 me hipotekë është në shitje tek Astiri, nga pronari.

Dyqani është në gjendje të shkëlqyer dhe me shumë dritë. Për një periudhë të shkurtër kohe, çmimi është 25% më pak se mesatarja e tregut.
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar