Njoftime.NET

Dyqan ne shitje

Kodi i Njoftimit: #2094      Data e Njoftimit: 24.09.2018

Neli   (#NRE345)

  0682121765

Like our Facebook Page
Shitet dyqan në zonën e Yzberishtit, Pallati Pitagora, përballë Hipomarket.
Sipërfaqja 22 m2, me certifikatë pronësie, me libreza ujë dhe drita.
I pajisur me qepen elektrik, strehë, grila të brendshme, vetratë xhami, vc, aparat i brendshëm për matjen e energjisë. Vendodhja e dyqanit në Yzberisht është në zonë të populluar.

Çmimi 26 400 euro

 
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar