Njoftime.NET

Dvm Unlimited kerkon te punesoje Menaxher Marketingu

Kodi i Njoftimit: #2379      Data e Njoftimit: 13.06.2018
Agjencia e Marketingut DVM Unlimited kerkon te punesoje full time persona ne pozicionin Menaxher Shitjesh
Kandidati/a duhet të plotesoje kerkesat e pergjithshme, si njohese e mire e tregut Shqiptar dhe te plotesoje kerkesat e veçanta si me poshte: 

Kërkesa të veçanta për kandidatët:
- Të kete Diplome Universitare në Marketing ose ne shkenca sociale.
- Të ketë pervoje pune mbi 3 vjet si Agjete Marketingu ne terren.
- Të kete portofol klientesh.
- Të kete njohuri ne fushen e shtypshkrimeve.
- Te jete e komunikueshme, e paraqitshme dhe serioze. 
- Te kete njohuri shume te mira te gjuhes italiane.

Te interesuarat te dergojne CV me fotografi me email ne cantatepersonalizuara@gmail.com

Agjencia DVM Unlimited shpk eshte pjese e Center Shqiptare Group, lider europian ne fushen e prodhimit te produkteve te ambalazhimit te linjes se luksit, si canta letre / kuti kartoni me magnet / canta pelhure / kuti dedikuar pasticerive / kantinave / argjendarive, etj.
Per te krijuar ide rreth shitjes se produkteve apo sherbimeve ju lutem klikoni faqet vijuese: 
www.agenzia-msc.com
https://www.facebook.com/cantatepersonalizuara/
https://www.instagram.com/cantatepersonalizuara/

olsa   (#CVR218)

  0692535504

  callalosys.multiserviscenter@gmail.com

Like our Facebook Page
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar