Njoftime.NET

Dvm Unlimited kerkon te punesoje Graphic Designer

Kodi i Njoftimit: #2378      Data e Njoftimit: 13.06.2018

olsa   (#CVR218)

  0692535504

  callalosys.multiserviscenter@gmail.com

Like our Facebook Page
Agjencia e Marketingut DVM Unlimited pjese e fabrikes Center Shqiptare, e profilizuar ne tregtimin e produkteve te paketimit (canta letre kuti kartoni dhe akeseore te tjere paketimi) kerkon te punesoje nje Grafik Designer me kohe te plote: 

Detyrat/Pergjegjesite
-Design per shtyp-Design kreativ
-Design brandi 
-Design industria

Perdorimi ne nivel te avancuar te programeve te meposhtme:
-Adobe Illustrator 
-Adobe Photoshop
-Adobe Indesign
-Corel Draw

Aftesia profesionale:
-Njohuri te avancuara ne principet e design-it, formes, ngjyrave, tipografise dhe komunikimit vizual dhe multimedial
-Te jete ne koherence me design-in modern, propozues dhe bindes tek klientet.

Aftesi personale: 
-Njohje e mire e gjuhes angleze (kandidatet qe njohin edhe gjuhen italiane do te kene prioritet).
-I/e pergjegjeshem dhe i/e afte per te respektuar deadline-t.
-Aftesi per te punuar ne grup dhe i/e disponueshme per tju pergjigjur ne kohe reale kerkesave te agjencise. 
Kushtet e punes:
-Ambient pozitiv
-Pagesa e kenaqshme 

Te interesuarit per kete pozicion jane te lutur te dergojne CV ne adresen: cantatepersonalizuara@gmail.com 
Per me shume informacione klikoni ne:
https://www.facebook.com/cantatepersonalizuara/
https://www.instagram.com/cantatepersonalizuara/
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar