DURRES, TRAJNIM PROFESIONAL SUPER LOW COST NE BURIME NJEREZORE

Kodi i Njoftimit: #3308      Data e Njoftimit: 20.09.2021

Punesim Rekrutim   (#NFV386)

  rekrutimp@gmail.com

Like our Facebook Page

Qyteti: Durrës

Çmimi: 20 Euro


Punesim&Rekrutim per nje klientin e saj ofron mundesine e trajnimeve te karrieres ne fushen e menaxhimit te burimeve njerezore.

Klasat e trajnimeve organizohen me nje numer te ulet pjesmarresish, kjo per te mundesuar efektivitetin dhe cilesine sa me te larte te trajnimit.

Trajnimet jane nje ditore dhe 4 ditore.

Ne fund te trajnimit pjesmarresit pajisen me certifikate.

Kane nisur regjistrimet!

Per tu bere pjese na dergoni nje email ne adresen tone: rekrutimp@gmail.com
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar