Njoftime.NET

Durres Shes Mikrovale dhe Mikro Furre Cilesore

Kodi i Njoftimit: #1357      Data e Njoftimit: 03.03.2018

genti   (#NVJ154)

  0693939320

  0693939320

  llambigogo@libero.it

Like our Facebook Page
Durres Shes Mikrovale dhe Mikro Furre Cilesore. Shume praktike e sjelle nga Italia. Eshte perfekte dhe ka shume proçese ku mbi te gjitha dhe pjek. Ka rezistenca lart dhe poshte. Çmimi : 40 mije lek te vjetra. Per kontakte ne telefon cel : 0693939320
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar