DURRES, OPERATORE TELEFONIKE PART-TIME & FULL -TIME

Kodi i Njoftimit: #4435      Data e Njoftimit: 20.10.2021

Qyteti: Durrës


BClever Agency nis rekrutimet per pozicionet Operator Telefonik njohes te gjuhes Italiane per nje nga kompanite call center e cila dominon sot tregun me pagesat me te mira, mundesite me te shkelqyera profesionale dhe kushtet e persosura te punes ofron nje mundesi ndryshe nga ato qe keni pare deri me sot!


Ofrohet per te gjithe ata qe do te punesohen:

– Pagese neto cdo fillim muaji
– Kontribute te paguara
– Bonuse ditore, javore, mujore qe nuk i keni degjuar me pare te ofrohen nga asnje kompani.
– Shperblime dhe stimuj qe do t’ju motivojne cdo dite
– Ambjent jo thjesht komod por modern, energjik, pozitiv ne te cilin lodhja do te jete e pa perfillshme
– Mundesi rritjeje profesionale
– Mundesi pune part-time dhe full-time brenda fashes 09:00-16:00
– Fundjavat pushim


Kërkesat e profilit
Per te perfituar mundesine e nje interviste, aplikantet duhet:


– Te jene njohes te gjuhes italiane ne nivel B2
– Eksperienca e meparshme si operator telefonik do te perbeje avantazh
– Te jene profesionale
– Te kene ambicie, korrektese dhe sens te larte pergjegjshmerie
– Te njohin programet baze te kompjuterit
– Te kene ambicjen per tu rritur dhe per te punuar ne grup

Nese lexon kriteret dhe je nje prej personave qe i ploteson ato, eja dhe mos lejo qe dikush tjeter te rrembeje mundesine tende per te fituar pagesa te standardit europian!

Aplikoni tani nepermjet formave te kontaktit:  
Numer kontakti :  +355 692134521 ;  +355 692238899
Email: dagna.albania@gmail.com

Adresa : Rruga Stefan Kaculini. Qendra e Biznesit Maximum, Durres

 

Punesim Rekrutim   (#NFV386)

  rekrutimp@gmail.com

Like our Facebook Page
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar