DURRES, KURSE INTENSIVE PER CALL CENTER

Kodi i Njoftimit: #3354      Data e Njoftimit: 07.04.2021

Punesim Rekrutim   (#NFV386)

  rekrutimp@gmail.com

Like our Facebook Page

Punesim&Rekrutim per nje klientin e saj ofron mundesine e kurseve intensive 1 dhe 2 mujore per Call Center.
Kursi konsiston ne dy aspekte te ndryshme: aspekti gjuhesor nepermjet te cilit pjesmarresve ju mesohet komunikimi ne gjuhen italiane dhe aspekti praktik nepermjet te cilit kursantet pervetesojne te gjitha teknikat dhe specifikat e punes si operator ne call center.

Klasat e kurseve organizohen me nje nr te ulet pjesmarresish, kjo per te mundesuar mesimin sa me cilesor te kursanteve.

Per tu bere pjese na dergoni nje email ne adresen tone: rekrutimp@gmail.com ose na telefononi ne nr: 0676318339
 
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar