DURRES, KURSE EXCEL FILLESTAR

Kodi i Njoftimit: #3773      Data e Njoftimit: 29.12.2020

Punesim Rekrutim   (#NFV386)

  rekrutimp@gmail.com

Like our Facebook Page

BClever Agency ofron mundesine e kurseve per programin Excel Fillestar, per te gjithe ata te cilet duan te rriten dhe te zhvillohen profesionalisht.

Kursi zhvillohet me nje numer te vogel pjesmarresish (individual dhe/ose ne grupe te vogla).
Kurrikula eshte nje nderthurje e oreve teorike me ato praktike.

Apliko tani per tu bere pjese e kursit te radhes nepermjet ANEGINO-s, si edhe per te marre detajet ne lidhje me programin dhe kohezgjatjen e tij.

Apliko ne: rekrutimp@gmail.com / 0676318339
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar