Njoftime.NET

Durres, Kerkohet Web Designer

Kodi i Njoftimit: #3491      Data e Njoftimit: 04.03.2020

Punesim Rekrutim   (#NFV386)

  0696318339

  0696318339

  rekrutimp@gmail.com

Like our Facebook Page
Alpha Rekrutim per nje klientin e saj kerkon te punesoje Web Designer me eksperience te meparshme ne sektor per qytetin e Durresit.

KERKOHET:
– eksperience e meparshme pune
– disponibilitet i menjehershem
– pergjegjshmeri, korrektese dhe aftesi ne menaxhimin e detyrave te caktuara

OFROHET:
– pagese shume e kenaqshme
– kontrate e rregullt pune
– fleksibilitet ne orare

Apliko tani ne: rekrutimp@gmail.com / 0676318339
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar