DURRES, KERKOHET SHITESE NE DYQAN VESHJESH

Kodi i Njoftimit: #3774      Data e Njoftimit: 19.10.2020

Punesim Rekrutim   (#NFV386)

  rekrutimp@gmail.com

Like our Facebook Page

BClever Agency per nje klientin e saj kerkon te punesoje shitese per nje dyqan veshjesh.

KERKOHET:

– disponibilitet i menjehershem
– pergjegjshmeri, korrektese dhe aftesi ne menaxhimin e detyrave te caktuara
– etike e mire pune
– aftesi per te punuar ne grup
– e preferueshme mosha 20-27 vjec

OFROHET:

– pagese baze e kenaqshme
– bonuse mbi shitjet ditore
– kontrate e rregullt pune sipas legjislacionit shqiptar
– ambjent pune komod

Apliko ne: rekrutimp@gmail.com
0676318339
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar