Durres kerkohet Pergjegjese Prodhimi

Kodi i Njoftimit: #4500      Data e Njoftimit: 08.12.2021

Akademia Progress   (#NZA394)

  info@progress.al

Like our Facebook Page

Qyteti: Durrës

Çmimi: 50 Lekë


Akademia Progress per nje nga bashkepunetoret e saj eshte ne kerkim te nje Pergjegjese per Repartin e Prodhimit

Kriteret qe duhet te plotesojne kandidatet:
-Te kete mbaruar Arsimin e Larte
-Te kete pervoje ne planifikim dhe monitorimin e prodhimit
-Aftesi drejtuese, komunikuese dhe te menduarit analitik
-Njohuri kompjuterike

Ofrohet:
Paga 50.000L NETO

Te interesuarit te dergojne CV ne rekrutim@progress.al ose te telefonojne ne 0676317943 per te lene nje takim informues
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar