Durres kerkohet Perfaqesues/e Shitjesh

Kodi i Njoftimit: #4271      Data e Njoftimit: 22.06.2021

Akademia Progress   (#NZA394)

  info@progress.al

Like our Facebook Page

Qyteti: Durrës


Akademia Progress per nje nga bashkepunetoret e saj eshte ne kerkim te nje Perfaqesuese Shitjesh ne Showroom ne Durres

Përshkrimi i vendit te punes:
1. Prezantimi i produktit ekzistues dhe i produkteve të reja tek klientet.
2. Orientim dhe sugjerim per klientet mbi produktet dhe cmimet, duke u mbeshtetur ne kerkesat e tyre.
3. Faturimi i artikujve te shitur.
4. Ndjekja e procesit deri ne mberritjen e porosise prane klientit.

Kriteret e pranimit:
Aftesi shume te mira komunikuese dhe organizative, per te zgjidhur situata te ndryshme me efikasitet.
Te gatshem per te mesuar vazhdimisht dhe per t’i pare proceset ne detaje.
Preferohet minimumi 2 vjet eksperience pune ne shitje ose menaxhim.
Preferohet te kete mbaruar arsimin e larte.

Te interesuarit te dergojne CV ne rekrutim@progress.al ose te telefonojne ne 0676317943
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar