Durres kerkohet Operator Prodhimi

Kodi i Njoftimit: #3842      Data e Njoftimit: 16.11.2020

Akademia Progress   (#NZA394)

  info@progress.al

Like our Facebook Page

Qyteti: Durrës


Akademia Progress me qender ne Durres ofron Trajnime ne Fushen e Finances, Drejtesise, Menaxhimit, Marketingut, Programimit. Gjithashtu sherben si forme ndermjetesimi midis Punedhenesit dhe Punekerkuesit.

Per nje nga bashkepunetoret e saj eshte ne kerkim te nje OPERATOR PRODHIMI DURRES

Kriteret qe duhet te plotesoje kandidati: 
-Te kete disponibilitet te menjehershem 
-Te kete mbaruar degen Inxhinieri Prodhimi
-Te kete eksperienca te meparshme 
-Mosha e preferuar 28-45 vjec 
-Te kontrolloje ne fabrike makinerite gjate procesit te prodhimit, problematika qe mund te kete. Ndjekja e gjithe procesit. 

Ofrohen:
-Kushte shume te mira pune 
-Pagese e kenaqshme 

Te interesuarit te dergojne CV ne info@progress.al ose te telefonojne per te lene nje takim informues ne 0676317943
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar