DURRES, KERKOHET MENAXHER SUPERMARKETI

Kodi i Njoftimit: #3478      Data e Njoftimit: 04.03.2020

Punesim Rekrutim   (#NFV386)

  rekrutimp@gmail.com

Like our Facebook Page

Agjencia Alpha Rekrutim per nje klientin e saj kerkon te punesoje menaxher supermarketi , per qytetin e Durresit.

KERKOHET:

– eksperience e meparshme pune
– disponibilitet te menjehershem
– korrektese dhe pergjegjshmeri ne pune

OFROHET:

– pagese baze shume e kenaqshme
– kontrate e rregullt pune
– ambjent dinamik dhe komod pune

Per te aplikuar dergoni CV-ne tuaj ne: rekrutimp@gmail.com ose telefono ne: 0676318339
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar