DURRES, KERKOHET MENAXHER RESORTI

Kodi i Njoftimit: #3510      Data e Njoftimit: 29.07.2020

 Alpha Rekrutim per nje klientin e saj kerkon te punesoje MENAXHER RESORTI me  eksperience te meparshme ne kete sektor per qytetin e Durresit
.
KERKOHET:
– disponibilitet i menjehershem                                                                                                                                      –  pergjegjshmeri, korrektese dhe aftesi ne menaxhimin e detyrave te caktuara
– zoterues shume i mire i gjuhes angleze/italiane

OFROHET:
– pagese e kenaqshme
– kontrate e rregullt pune

Per te aplikuar dergoni CV-ne tuaj te perditesuar ne adresen: rekrutimp@gmail.com ose telefononi ne nr 0676318339

Punesim Rekrutim   (#NFV386)

  rekrutimp@gmail.com

Like our Facebook Page
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar