DURRES, KERKOHET MAGAZINIERE ME PROFIL EKONOMIK

Kodi i Njoftimit: #3464      Data e Njoftimit: 05.03.2020

Punesim Rekrutim   (#NFV386)

  rekrutimp@gmail.com

Like our Facebook Page

Agjencia Alpha per nje klientin e saj kerkon te punesoje magaziniere femer me profil ekonomik.

KERKOHET:
- te kete perfunduar studimet ne degen ekonomik ose profile te ngjashme
- eksperienca e meparshme perben avantazh
- disponibilitet te menjehershem


OFROHET:
- pagese 35,000 leke + siguracione
- kontrate e rregullt pune
- ambjent dinamik dhe komod pune


Orari i punes: 09:00 - 17:00

Per te aplikuar dergo CV ne rekrutimp@gmail.com ose telefono ne 0676318339
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar