Durres kerkohet Koordinatore Loogjistike

Kodi i Njoftimit: #4043      Data e Njoftimit: 04.03.2021

Akademia Progress   (#NZA394)

  info@progress.al

Like our Facebook Page

Qyteti: Durrës


Akademia Progress me qender ne Durres, ne aktivitetin e saj ofron nje sere sherbimesh nen moton “Zhvillohu Individualisht; Trajnohu Profesionalisht; Punesohu Denjesisht”
Duke ju sherbyer me profesionalizem ne fushen e burimeve njerezore ne ju pergjigjemi nevojave te klienteve per t’ju ofruar kandidatet me te mire ne tregun e punes dhe kandidateve punekerkues ju ofrojme mundesi punesimi.Per nje nga bashkepunetoret e saj eshte ne kerkim te nje Koordinatore Logjistike ne Durres

Kualifikimet dhe aftesitë e kerkuara.
1-Te kete perfunduar studimet e larta
2-Te jete njohese shume e mire e gjuhes Italiane
3-Te kete disponibilitet te menjehershem dhe fryme bashkepunimi
4-Mosha e preferuar 25+
5-Njohese shume e mire e programeve Microsoft Office
6-Preferohen kandidatura qe kane makine personale.

Te interesuarat te dergojne CV ne info@progress.al ose te telefonojne ne 0676317943 per te lene nje takim informues.
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar