Durres kerkohet Koordinatore Blerjesh

Kodi i Njoftimit: #3840      Data e Njoftimit: 04.03.2021

Akademia Progress   (#NZA394)

  info@progress.al

Like our Facebook Page

Qyteti: Durrës


Akademia Progress me qender ne Durres ofron Trajnime ne Fushen e Finances, Drejtesise, Menaxhimit, Marketingut, Programimit. Gjithashtu sherben si forme ndermjetesimi midis Punedhenesit dhe Punekerkuesit.

Per nje nga bashkepunetoret e saj eshte ne kerkim te KOORDINATORE BLERJESH DURRES.

Kriteret qe duhet te plotesoj kandidatja:
-Te kete mbaruar studimet e larta
-Te kete disponibilitet te menjehershem
-Te kete fryme bashkepunimi dhe komunikim korrekt
-Mosha e preferuar 25+
-Te kete njohuri shume te mira ne gjuhen Angleze

Ofrohen:
-Kushte shume te mira pune
-Pagese e kenaqshme 

Te interesuarat te dergojne CV ne info@progress.al ose te telefonojne per te lene nje takim informues ne 0676317943
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar