Durres Kerkohet Konsulente Shitje

Kodi i Njoftimit: #3573      Data e Njoftimit: 19.06.2021

2G Rekrutim   (#NUZ118)

  2g.rekrutim@gmail.com

Like our Facebook Page

AGJENCIA E PUNESIMIT 2G per nje nga klientet e saj eshte ne kerkim te nje Konsulente Shitje per qytetin e Durresit.

Detyrat dhe Pergjegjesite
  • Prezanton klientelen me kompanine dhe produktet qe ajo tregton
  • Ndjek procesin e shitjes dhe orienton klientet drejt zgjidhjeve me te mira
  • Raporton tek menaxheri perkates mbi ecurine e shitjeve
  • Realizon detyrat e tjera te cilat kane lidhje me procesin e shitjes 
Kualifikimet dhe aftesite e kerkuara

Edukimi:Arsimi i mesem(i larte perben avantazh)
Eksperiencat:Me dhe pa eksperience

Aftesite
  • Aftesi shume te mira ndervepruese
  • Pozitive dhe bashkepunuese
Te interesuarat te dergojne Cv-ne ne adresen tone te e-mailit
2g.rekrutim@gmail.com
 
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar