Durres Kerkohet Konsulent/e Shitje

Kodi i Njoftimit: #3896      Data e Njoftimit: 04.03.2021

Akademia Progress   (#NZA394)

  info@progress.al

Like our Facebook Page

Qyteti: Durrës


Akademia Progress me qender ne Durres ofron Trajnime ne Fushen e Finances, Drejtesise, Menaxhimit, Marketingut, Programimit. Gjithashtu sherben si forme ndermjetesimi midis Punedhenesit dhe Punekerkuesit. 

Per nje nga bashkepunetoret e saj eshte ne kerkim te nje Konsulent/e Shitjesh
Detyrat dhe Pergjegjesitë
  • Prezanton klientelën me kompaninë dhe produktet që ajo tregton
  • Ndjek procesin e shitjes dhe orienton klientët drejt zgjidhjeve më të mira
  • Raporton tek menaxheri përkatës mbi ecurinë e shitjeve
  • Realizon detyrat e tjera të cilat kanë lidhje me procesin e shitjes
​​​​​Kualifikimet dhe aftesitë e kërkuara
Edukimi:Arsimi i mesëm(i lartë përbën avantazh)
Eksperiencat:Me dhe pa eksperiencë
Aftesitë
  • Aftësi shumë të mira ndërvepruese
  • Pozitive dhe bashkëpunuese

    TE INTERESUARIT TE DERGOJNE CV NE info@progress.al OSE TE TELEFONOJNE NE 0676317943 PER TE LENE NJE TAKIM INFORMUES
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar