DURRES, KERKOHET KASIERE NE SUPERMARKET

Kodi i Njoftimit: #3476      Data e Njoftimit: 04.03.2020

Punesim Rekrutim   (#NFV386)

  rekrutimp@gmail.com

Like our Facebook Page

Agjencia Alpha per nje klientin e saj kerkon te punesoje kasiere femer ne rrjet supermarketi.

KERKOHET:

- eksperience e meparshme
- disponibilitet te menjehershem


OFROHET:
- pagese e kenaqshme
- kontrate e rregullt pune
- ambjent dinamik dhe komod pune

Apliko ne: rekrutimp@gmail.com ose telefono ne: 0676318339
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar