Durres kerkohet Inxhinier Mekanik

Kodi i Njoftimit: #3845      Data e Njoftimit: 23.11.2020

Akademia Progress   (#NZA394)

  info@progress.al

Like our Facebook Page

Qyteti: Durrës


Akademia Progress me qender ne Durres ofron Trajnime ne Fushen e Finances, Drejtesise, Menaxhimit, Marketingut, Programimit. Gjithashtu sherben si forme ndermjetesimi midis Punedhenesit dhe Punekerkuesit. 

Per nje nga bashkepunetoret e saj eshte ne kerkim te nje Inxhinieri Mekanik ne Durres.

Kualifikimet /Kërkesat:
- Diplomë Universitare në Inxhinieri Mekanike;
- Njohuri të gjuhës Angleze;
- Aftësia për të përcaktuar përparësitë dhe për të planifikuar punën në mënyrë efektive;
- Aftësi në prezantimin e informacioneve teknike
- Aftësi të shkëlqyera konceptuale dhe kontroll inxhinierik
- Aftësi të shkëlqyera në komunikim dhe prezantim si dhe aftësi të mira për punë në grup
- Njohuri të mira të paketës MS Office;

Si te aplikoni:
Personat e interesuar duhet te dergojne CV ne emailin info@progress.al ose te telefonojne ne 0676317943
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar