DURRES, KERKOHET INXHINIER HIDROTEKNIK

Kodi i Njoftimit: #3777      Data e Njoftimit: 13.10.2020

Punesim Rekrutim   (#NFV386)

  rekrutimp@gmail.com

Like our Facebook Page

BClever Agency per nje klientin e saj kerkon te punesoje Inxhinier Hidroteknik me eksperience te meparshme ne sektor per qytetin e Durresit.

KERKOHET:
– eksperience e meparshme pune
– njohuri shume te mira te gjuhes angleze
– disponibilitet i menjehershem
– pergjegjshmeri, korrektese dhe aftesi ne menaxhimin e detyrave te caktuara

OFROHET:
– pagese shume e kenaqshme
– kontrate e rregullt pune
– ambjent pune komod

Apliko tani ne: rekrutimp@gmail.com / 0676318339
 
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar