Durres kerkohet Inxhinier Elektrik

Kodi i Njoftimit: #4039      Data e Njoftimit: 02.03.2021

Akademia Progress   (#NZA394)

  info@progress.al

Like our Facebook Page

Qyteti: Durrës


Akademia Progress me qender ne Durres, ne aktivitetin e saj ofron nje sere sherbimesh nen moton “Zhvillohu Individualisht; Trajnohu Profesionalisht; Punesohu Denjesisht”
Duke ju sherbyer me profesionalizem ne fushen e burimeve njerezore ne ju pergjigjemi nevojave te klienteve per t’ju ofruar kandidatet me te mire ne tregun e punes dhe kandidateve punekerkues ju ofrojme mundesi punesimi.

Per nje nga bashkepunetoret e saj eshte ne kerkim te nje Inxhinieri Elektrik 

KRITERET QE DUHET TE PLOTESOJ KANDIDATI
-Te kete mbaruar studimet e larta
-Te jete njohes i mire i gjuhes Angleze
-Te kete disponibilitet te menjehershem 
-Mosha e preferuar 25+
- Me dhe pa eksperience

OFROHET: 
-Pagese me marreveshje
-Orari nga e hena ne te shtune 08:00-17:00

Te interesuarit te dergojne CV ne info@progress.al ose te telefonojne ne 0676317943 per te lene nje takim informues.
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar