Durres kerkohet Financier/e

Kodi i Njoftimit: #3849      Data e Njoftimit: 04.01.2021

Akademia Progress   (#NZA394)

  info@progress.al

Like our Facebook Page

Qyteti: Durrës


Akademia Progress me qender ne Durres ofron Trajnime ne Fushen e Finances, Drejtesise, Menaxhimit, Marketingut, Programimit. Gjithashtu sherben si forme ndermjetesimi midis Punedhenesit dhe Punekerkuesit. 

Per nje nga bashkepunetoret e saj eshte ne kerkim te nje FINANCIER/E NE DURRES

KRITERET QE DUHET TE PLOTESOJ KANDIDATI/JA
-Te kete mbaruar studimet per Finance Kontabilitet
-Te kete eksperience minimumi 4 vite 
-Te zoteroje programet financiare 
-Te kete disponibilitet te menjehershem 

OFROHET: 
-Pagese e kenaqshme 
-Orari nga e hena ne te premte 08:00-17:00 

Te interesuarit te dergojne CV ne info@progress.al ose te telefonojne ne 0676317943 per te lene nje takim informues.
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar