DURRES, KERKOHET FARMACISTE

Kodi i Njoftimit: #3899      Data e Njoftimit: 07.04.2021

Punesim Rekrutim   (#NFV386)

  rekrutimp@gmail.com

Like our Facebook Page

Qyteti: Durrës

Çmimi: 60000 Lekë


BClever Agency per nje klientin e saj kerkon te punesoje Farmaciste me eksperience te meparshme pune per qytetin e Durresit.

Kandidati duhet:

- Te kete perfunduar ciklin e larte te studimeve ne degen farmaci
- Te kete eksperience te meparshme pune
- Te kete disponibilitet te menjehershem


Ofrohet:

- Pagese baze 60,000 Leke
- Kontrate e rregullt pune sipas legjislacionit ne fuqi
- Nje dite pushimi ne jave
- Ambjent dhe kushte pune shume komode

Aplikantet duhet te dergojne CV-ne e tyre te perditesuar ne: rekrutimp@gmail.com ose 0676318339
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar