DURRES, KERKOHET EKONOMISTE PRODHIMI

Kodi i Njoftimit: #3490      Data e Njoftimit: 05.03.2020

Punesim Rekrutim   (#NFV386)

  rekrutimp@gmail.com

Like our Facebook Page

Alpha Rekrutim per nje klientin e saj kerkon te punesoje Ekonomiste prodhimi me eksperience te meparshme ne sektor per qytetin e Tiranes.

KERKOHET:
– eksperience e meparshme pune
– disponibilitet i menjehershem
– pergjegjshmeri, korrektese dhe aftesi ne menaxhimin e detyrave te caktuara

OFROHET:
– pagese shume e kenaqshme
– kontrate e rregullt pune
– fleksibilitet ne orare

Apliko tani ne: rekrutimp@gmail.com / 0676318339
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar