Durres kerkohet Ekonomiste

Kodi i Njoftimit: #3855      Data e Njoftimit: 11.01.2021

Akademia Progress   (#NZA394)

  info@progress.al

Like our Facebook Page

Qyteti: Durrës


Akademia Progress me qender ne Durres ofron Trajnime ne Fushen e Finances, Drejtesise, Menaxhimit, Marketingut, Programimit. Gjithashtu sherben si forme ndermjetesimi midis Punedhenesit dhe Punekerkuesit.

Per nje nga bashkepunetoret e saj eshte ne kerkim te nje Ekonomisteje ne Durres

Kualifikimet dhe aftesitë e kerkuara.
1-Të ketë kryer studimet e larta në fakultetin Ekonomik dega Financë.​​​​​​
2-Të ketë minimumi 1 vit eksperiencë
3-Të njohë të paktën një nga programet financiare.
4-Të ketë aftësi shumë të mira komunikimi dhe bashkëpunimi.

Te interesuarat te dergojne CV ne info@progress.al ose te telefonojne ne 0676317943 per te lene nje takim informues.
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar