DURRES, KERKOHET BURIME NJEREZORE

Kodi i Njoftimit: #3188      Data e Njoftimit: 07.04.2021

Punesim Rekrutim   (#NFV386)

  rekrutimp@gmail.com

Like our Facebook Page

Punesim&Rekrutim per nje klientin e saj i cili operon ne tregun e Call Center ne Durres, kerkon te punesoje Specialist te Burimeve Njerezore.

PERGJEGJESITE E ROLIT:
- Publikimin e njoftimeve ne te gjitha kanalet e rekrutimit
- Screening i CV-ve 
- Organizimin e intervistave te punes ne te gjitha fazat e saj
- Pergatitje dhe mirembajtje e dokumentacionit te punonjesve
- Detyra te tjera te ngjashme qe mund te kerkohen

KERKOHET:
- Eksperience e meparshme si HR specialist ose profile te ngjashme
- Njohje e mire e gjuhes italiane
- Njohuri shume te mira ne perdorimin e PC
- Aftesi te mira organizimi

OFROHET:
- Kontrate e rregullt pune
- Pagese shume e kenaqshme
- Ambjent komod pune

Aplikantet duhet te dergojne CV-ne e tyre te perditesuar ne: rekrutimp@gmail.com ose te telefonojne ne nr: 0676318339
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar