DURRES, KERKOHET ASISTENTE EKONOMISTE

Kodi i Njoftimit: #3467      Data e Njoftimit: 07.07.2020

Punesim Rekrutim   (#NFV386)

  rekrutimp@gmail.com

Like our Facebook Page

Punesim&Rekrutim per nje klientin e saj kerkon te punesoje Asistent Ekonomiste per qytetin e Durresit.

KERKOHET:
– eksperience e meparshme pune
– disponibilitet i menjehershem
– pergjegjshmeri, korrektese dhe aftesi ne menaxhimin e detyrave te caktuara

OFROHET:
– pagese shume e kenaqshme
– kontrate e rregullt pune
– ambjent dinamik dhe komod

Dergo aplikimin tend ne rekrutimp@gmail.com ose telefono ne: 0676318339
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar