DURRES, KERKOHET AGJENTE TURISTIKE

Kodi i Njoftimit: #3463      Data e Njoftimit: 04.03.2020

Punesim Rekrutim   (#NFV386)

  rekrutimp@gmail.com

Like our Facebook Page

Punesim&Rekrutim per nje klientin e saj kerkon te punesoje nje vajze per pozicionin Agjente Turistike, per qytetin e Durres. 

KERKOHET:
– aftesi te mira komunikimi dhe organizimi
– disponibilitet te menjehershem

OFROHET:
– pagese e kenaqshme
– kontrate e rregullt pune
– ambjent dinamik dhe komod pune 
                                                                                                                      – 
Per te aplikuar dergoni CV-ne tuaj te perditesuar ne adresen: rekrutimp@gmail.com ose telefononi ne nr 0676318339
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar