Durres kerkohet Agjent Shitjesh ne Terren (M)

Kodi i Njoftimit: #3874      Data e Njoftimit: 04.01.2021

Akademia Progress   (#NZA394)

  info@progress.al

Like our Facebook Page

Qyteti: Durrës


Akademia Progress me qender ne Durres ofron Trajnime ne Fushen e Finances, Drejtesise, Menaxhimit, Marketingut, Programimit. Gjithashtu sherben si forme ndermjetesimi midis Punedhenesit dhe Punekerkuesit. 

Per nje nga bashkepunetoret e saj eshte ne kerkim te nje Agjent Shitjesh ne Terren (M)

Kerkesat qe duhet te plotesoj kandidati: 
1. Te kete disponibilitet te menjehershem 
2. Eksperiencat e meparshme jane domosdoshmeri 
3. Mosha e preferuar 28+ 
4. Te jete i shkathet, komunikues dhe te kete fryme bashkepunimi 

Ofrohet: 
1. Pagese 50.000L + Sigurimet Shoqerore + Bonuse 
2. Nga e hena ne te shtune/ 08:00-17:00 

Te interesuarit te dergojne CV ne info@progress.al ose te telefonojne ne 0676317943 
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar