DURRES, KERKOHEN VAJZA PER PROMOCION

Kodi i Njoftimit: #3187      Data e Njoftimit: 25.02.2020

Punesim Rekrutim   (#NFV386)

  rekrutimp@gmail.com

Like our Facebook Page

Punesim&Rekrutim per nje klientin e saj i cili operon ne tregun Call Center ne qytetin e Durresit, kerkon te punesoje vajza per promocion ne terren.

OFROHET:
* Fleksibiliteti per te punuar part-time
* Pagese shume e kenaqshme

KERKOHET:
* Disponibilitet i menjehershem
* Paraqitje e mire estetike
* Aftesi te mira komunikimi dhe bashkeveprimi

Aplikantet te dergojne CV-te e tyre ne: rekrutimp@gmail.com ose te telefonojne ne nr. 0676318339
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar