Durres kerkohen Operatore te Gjuhes Shqipe

Kodi i Njoftimit: #3629      Data e Njoftimit: 27.08.2020

2G Rekrutim   (#NUZ118)

  2g.rekrutim@gmail.com

Like our Facebook Page

Agjensia e Punesimit per nje nga klientet e saj ne Durres eshte ne kerkim te Operatore te Gjuhes Shqipe

Kriteret: 
Te kete mbaruar arsimin e mesem, i larti perben avantazh
Aftesi ne komunikim dhe shitje 
Korrekte dhe te kete fryme bashkepunimi. 

Te interesuarat te dergojne CV ne 2g.rekrutim@gmail.com ose te teefonojne ne 0676317943
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar