DURRES, AGJENTE FOREX SPANJISHT

Kodi i Njoftimit: #3203      Data e Njoftimit: 29.05.2023

Punesim Rekrutim   (#NFV386)

  rekrutimp@gmail.com

Like our Facebook Page

Punesim&Rekrutim per nje klientin e saj i cili operon ne tregun e Call Center, kerkon te punesoje OPERATORE FOREX ne gjuhen spanjolle.

KERKOHET:
-njohje shume e mire e gjuhes spanjolle
- njohuri te mira ne perdorimin e kompjuterit
- eksperienca e meparshme perben avantazh
- disponibilitet te menjehershem

OFROHET:
- pagese shume e kenaqshme 
- bonuse nga me konkurueset ne treg
- kontrate e rregullt pune
- ambjent dinamik dhe komod pune

Per te aplikuar dergoni CV-ne tuaj te perditesuar ne adresen: rekrutimp@gmail.com ose telefononi ne nr 0676318339
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar