DURRES, AGJENTE BURSE, PAGESE 500 EURO + BONUSE

Kodi i Njoftimit: #3897      Data e Njoftimit: 07.06.2021

Punesim Rekrutim   (#NFV386)

  rekrutimp@gmail.com

Like our Facebook Page

Qyteti: Durrës

Çmimi: 500 Euro


BClever Agency per nje klientin e saj kerkon te punesoje Agjent Financiar ne gjuhen Italiane per qytetin e Durresit.

KERKOHEN:

- Njohuri shume te mira te gjuhes italiane
- Disponibilitet i menjehershem
- Korrektesi dhe pergjegjshmeri ne kryerjen e detyrave
- Eksperienca perben avantazh

OFROHET:

- Pagese baze 500 €
- Puna behet me numra web
- Bonuse ditore, javore dhe mujore ne leke dhe euro, nder me te lartat ne tregun aktual
- Ambjent pune komod, dinamik dhe rinor
- Kontrate e rregullt pune
- Mundesi e shkelqyer per tu promovuar dhe rritur profesionalisht

Apliko tani ne: rekrutimp@gmail.com ose 0676318339
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar