DURRES, AGJENT IMOBILIAR

Kodi i Njoftimit: #3813      Data e Njoftimit: 15.11.2020

Punesim Rekrutim   (#NFV386)

  rekrutimp@gmail.com

Like our Facebook Page

BClever Agency per nje klientin e saj kerkon te punesoje Agjent Imobiliar.

KERKOHET:

– disponibilitet i menjehershem
– pergjegjshmeri, korrektese dhe aftesi ne menaxhimin e detyrave te caktuara
– ftesi te shkelqyera nderveprimi dhe organizimi

OFROHET:

– pagese shume e kenaqshme
– fleksibilitet ne orare
– ambjent komod pune


Apliko tani ne: rekrutimp@gmail.com ose telefono ne: 0676318339
 
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar