DURRES, AGJENT IMOBILIAR

Kodi i Njoftimit: #3307      Data e Njoftimit: 25.02.2020

Punesim Rekrutim   (#NFV386)

  rekrutimp@gmail.com

Like our Facebook Page
Punesim&Rekrutim per nje klientin e saj i cili operon ne tregun e imobiliareve kerkon te punesoje Agjent Imobiliar per qytetin e Durresit.

KERKOHET:
- Te njohin mire rruget dhe terrenin e Durresit
- Te kene eksperience pune ne shitje
- Fleksibilitet oraresh
- Te jete banues ne Durres
- Te jete ambicioz, entuziast dhe i motivuar
- Aftesi te mira komunikimi dhe negociuese
- Njohja e gjuheve te huaja dhe fushes se ndertimit perben avantazh
- Mosha mbi 22 vjec

OFROHET:
- pagese shume e kenaqshme 
- bonuse nga me konkurueset ne treg

Per te aplikuar dergoni CV-ne tuaj te perditesuar ne adresen: rekrutimp@gmail.com ose telefononi ne nr 0676318339
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar