Dhoma plazhi ne Radhime dhe Borsh

Kodi i Njoftimit: #3074      Data e Njoftimit: 23.10.2023

Alban   (#NUY937)

  Visakalluci@gmail.com

Like our Facebook Page

Qyteti: Sarandë

Çmimi: 2500 Lekë


Ofroj dhoma plazhi ne Radhime dhe ne Borsh. Te kompletuara me te gjitha kushtet Per me teper kontaktoni ne nr 0696124416 WhatsApp
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar