Njoftime.NET

Dhoma plazhi Borsh

Kodi i Njoftimit: #2167      Data e Njoftimit: 28.03.2020

Alban   (#NUY937)

  0695386338

  0696124416

  Visakalluci@gmail.com

Like our Facebook Page
OFERT JEPEN ME QERA DHOMA PLAZHI NE BORSH 20 M NGA DETI TE MOBILUARA ME TE GJITHA KUSHTET .DISPONOJM DHOMA TE PERSHTACME PER 2 PERSONA DHE HYRJE  1+1 TE PERSHTACME PER 4 PERSONA.CMIMI VARION NE BAZE TE KOHES QE JU INTERESON.PER ME TEPER TELEFONONI NE NR 0695386338 OSE 0696124416 SI DHE NE WhatsApp
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar