DECK BOY-Punesim ne traget/ Paga fillon nga 945$

Kodi i Njoftimit: #3997      Data e Njoftimit: 23.05.2022

TSTS GROUP shpk   (#CTZ266)

  d.docaj@tstsgroup.com

Like our Facebook Page

Qyteti: Tiranë


TSTS Group kompania lider ne sektorin detare, me nje eksperience 10 vjecare ne fushen e trajnimit dhe rekrutimit te stafit detare, ne bashkepunim me kompanine GNV ju mundeson nje te ardhme te lehte ndermjet punesimit ne pozicionin Deck Boy

Kriteret:
- Mosha 20-45 vjec
- Të dijë italisht ose anglisht
- Eksperienca në fushë përbën avantazh
-Kryerja e studimeve ne degen Navigacion perben avantazh

Ofrohet:

- Kontratë 2-6 muaj me të drejtë rinovimi
- Pagë duke filluar nga $ 945 në muaj
- Kostot e jetesës të mbuluara (ushqim, akomodim, transport,sigurime shendetsore)

Personi duhet të jetë i gatshëm të udhëtojë.
email: info@tstsgroup.com
cel: 0672030620
Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr. 9887, date 10.03.2008 i ndryshuar, vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për "Mbrojtjen e të Dhënave Personale”.
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar