Njoftime.NET

Coko bistro-bar, ofron vende pune per ndihmes kuzhunier /e

Kodi i Njoftimit: #2144      Data e Njoftimit: 25.04.2018
Çoko bistro-bar, ofron vende pune për ndihmes kuzhunier /e :

1.Të jetë mbi moshën 22 vjec.
2.Të ketë përfunduar shkollën e mesme.
3.Të ketë eksperiencë pune.
4.Të ketë aftësi të mira komunikuese.
5.Të jetë i përkushtuar në punë dhe të ketë vetëbesim. 
6.Të ketë njohuri të gjuhës angleze.

Kanditatit i ofrohet :
1. Pagë e kënaqshme. 
2. Kontratë e rregullt pune.
3. Sigurime shoqërore dhe shëndetësore.
4. Mundësi karriere dhe trajnimi.
Adresa : Rr Pjeter Bogdani ose rruga ku ndodhen Whiskey bar apo Lolipop 

Ju mund të na kontaktoni nga ora 10.00 deri në 16.00 në numrin +355692087797 ose mund të dërgoni CV -të tuaja në adresën e emailit aidabam@yahoo.com

 

AIDA   (#CTT242)

  0692087797

  aidabam@yahoo.com

Like our Facebook Page
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar