Njoftime.NET

Coko bistro-bar, ofron vende pune per kamariere

Kodi i Njoftimit: #2143      Data e Njoftimit: 25.04.2018
Coko bistro-bar, ofron vende pune per kamariere:

Kerkesat per kete pozicion jane:
1.Te jete mbi moshen 22 vjec.
2. Te kete mbaruar shkollen e mesme.
3.Te kete eksperience pune.
4.Te kete aftesi te mira komunikuese .
5.Te jete e perkushtuar ne pune dhe te kete vetebesim. 


Kanditates i ofrohet :
1. Page e kenaqshme
2. Kontrate e rregullt pune
3. Sigurime shoqerore dhe shendetesore.


Adresa : Rr Pjeter Bogdani ose rruga ku ndodhen Whiskey bar apo Lolipop 

Ju mund te na kontaktoni nga ora 10.00 deri ne 16.00 ne numrin +355692087797 ose mund te dergoni CV -te tuaja ne adresen e emailit aidabam@yahoo.com

AIDA   (#CTT242)

  0692087797

  aidabam@yahoo.com

Like our Facebook Page
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar